Cine sunt eu

Cabinet psiholog Bacau - Gabriela Matei - Cine sunt eu 1

Gabriela Matei – Psiholog Bacau – Despre mine

Numele meu este Gabriela Matei si sunt psiholog Bacau atestat de catre Colegiul Psihologilor din Romania. Am absolvit Universitatea “Petre Andrei” din Iasi, sectia Psihologie, apoi am urmat in cadrul aceleiasi universitati cursurile de masterat, obtinand diploma de disertatie in psihologie clinica. Avand o vasta experienta in domeniu, ofer servicii de terapie atat familiilor, adultilor, adolescentilor, cat si copiilor.

De-a lungul timpului, am lucrat cu sute de pacienti din toate categoriile sociale, care mi-au oferit o perspectiva profunda si o viziune practica asupra problemelor cu care se confrunta oamenii in prezent, in ceea ce priveste viata personala si profesionala.

Abordarea mea fata de tratarea pacientilor mei este o combinatie de tehnici medicale si de consiliere, care impreuna contribuie la aducerea unui echilibru mental si fizic foarte necesar, indiferent de ce fel de probleme psihologice va confruntati. Scopul meu este de a va scoate din starea curenta in care va aflati, de a va canaliza energia negativa spre exterior intr-o maniera foarte bine coordonata. Ea ajuta la readucerea armoniei atat de necesare in viata dumneavoastra si infuzeaza pozitivitate.

Sunt inregistrata in Registrul Unic al Psihologilor – partea I, editat de Colegiul Psihologilor din Romania, cod personal Cabinet psiholog bacau - Gabriela Matei - Cine sunt eu 208443, cu drept de libera practica ca si psiholog Bacau in:

 • Psihologia muncii si transporturilor, atestat de Comisia de Psihologia Muncii, Transporturilor si Serviciilor;
 • Psihologie aplicata in domeniul apararii si securitatii nationale, atestat de Comisia de Psihologie pentru Aparare, Ordine Publica si Siguranta Nationala;
 • Psihologie clinica, atestat de Comisia  de Psihologie Clinica şi Psihoterapie;
 • Consiliere psihologica evaluarea şi consilierea experienţiala a copilului, adultului, cuplului şi familiei, atestat de Comisia  de Psihologie Clinica şi Psihoterapie;

Cabinet psiholog bacau - Gabriela Matei - Cine sunt eu 3Cabinet Individual Psiholog Bacau Matei Gabriela este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, apare in Registrul Unic al Psihologilor – partea a II – a, cu numarul de inregistrare 1BC1614.

Acesta detine Certificat de Agreare nr.469/05.05.2015 pentru efectuarea examinarilor psihologice a persoanelor care concura la siguranta transporturilor, emis de Ministerul Transporturilor.

Cabinetul individual de psihologie functioneaza din anul 2010 oferind urmatoarele servicii psihologice:

Evaluare clinica
 • Evaluarea dezvoltarii psihologice a copiilor;
 • Evaluarea afectiva/emotionala;
 • Evaluarea cognitiva si comportamentala;
 • Evaluarea gradului de deteriorare psihica pentru comisie;
 • Evaluarea personalitatii;
 • Evaluarea aspectelor psihologice privind activitatea de cosiliere si terapie suportiva;
Gabriela Matei - Psiholog Bacau - Consiliere psihologica si psihoterapie individuala pentru adulti si copii

Se adreseaza persoanelor adulte si copiilor care au probleme legate de: anxietate, depresie, inadaptare, loc de munca, comportament agresiv, traume individuale sau de familie, abandon, separare, divort, tentativa de suicid, alimentatie, dependente emotionale, autoincredere si stima de sine.

Consiliere psihologica si psihoterapie pentru cuplu si familie
Se adreseaza cuplurilor si familiilor care se confrunta cu dificultati de: comunicare, relationare, luarea deciziilor, cresterea si educarea copiilor, sexualitate, ierarhizarea sistemului familial si subsistemelor familiei nucleare, stabilire a granitelor cu familiile de origine, boala unuia dintre membrii familiei, deces, separare, divort.
Evaluare psihologica si avizare in domeniile: munca, transporturi, aparare, ordine publica si securitate nationala
 • Servicii de testare si evaluare psihologica a personalului in vederea angajarii, mentinerii in functie, a schimbarii functiei si eliberarea de avize psihologice in acest sens.
 • Consiliere privind orientarea in cariera si dezvoltarea profesionala.
 • Evaluarea si avizarea psihologica in vederea obtinerii permisului de conducator auto pentru toate categoriile.
 • Evaluarea psihologica a personalului cu responsabilitati in siguranta transporturilor.
 • Evaluarea si avizarea psihologica in vederea angajarii si mentinerii in functie a agentilor de paza cu si fara arma.
 • Evaluarea si avizarea psihologica in vederea angajarii si mentinerii in functie a agentilor de politie comunitara cu si fara arma.
 • Evaluarea si avizarea psihologica in vederea obtinerii atestatului de agent de paza cu si fara arma.
 • Evaluarea si avizarea psihologica in vederea obtinerii permisului de port arma.
 • Evaluarea si avizarea psihologica la angajare si periodica a personalului care prin natura activitatii profesionale necesita obtinerea sau detinerea permisului de port arma.